woensdag 16 februari 2011
RIESLINGWEEK 4-12 juni 2011
Van 4 tot en met 12 juni 2011 is het RieslingWeek! Wijnen van riesling, de koning van de witte druivensoorten, zijn gastronomisch breed inzetbaar. Ze passen bij een groot scala van gerechten. Om dit de Nederlandse consument te laten ontdekken, organiseert het Duits Wijninstituut in samenwerking met het Informatiebureau voor Duitse Wijn een RieslingWeek.
Tijdens deze week bieden de deelnemende restaurants ten minste drie Duitse Rieslings aan, waarvan er minstens één droog smaakt. Tevens biedt elk participerend restaurant zijn gasten een gerecht of menu aan dat werd afgestemd op Duitse Riesling(s).
Dat wordt lekker dus!
Meer informatie over de RieslingWeek vindt u hier.
Hier vinden restaurants ook een inschrijvingsformulier voor de RieslingWeek. Tevens staat op de site een leuk filmpje met antwoord op de vraag: "Hoe spannend is Duitse riesling voor wijnschrijver Harold Hamersma?"
Prosit!
Ingrid Larmoyeur
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten